Opis
Najlepszym określeniem dla kuchni Z drugiej Strony Lustra to casual fine dining, czyli autorskie menu, dania przygotowane z najwyższej jakości, naturalnych, świeżych produktów, serwowane w relaksującym otoczeniu.
Menu podąża za zmiennością pór roku. Ideą jest łączenie klasycznych francuskich technik kulinarnych z tradycją różnych kuchni regionalnych, w tym oczywiście kuchni polskiej. Wykorzystywane są produkty regionalne, jak sery kozie z Wołczkowa, kiszonki z Kołobrzegu, ryby z Zalewu Szczecińskiego, szparagi z Gryfina, oscypki z Pienin. Wszystkie dania, w tym także desery są, przygotowywane od podstaw, co daje możliwość ich przyrządzenia z uwzględnieniem nietolerancji pokarmowych.
Dania dla wegetarian są stałym elementem menu. Specjalnością Z Drugiej Strony Lustra, są tematyczne wieczory gourmet, ze specjalnie przygotowanymi na takie okazje kilkudaniowymi menu.
Desery to bezy, tarty,domowe lody, creme brulee, fondanty, przygotowywane na bieżąco z najwyższej jakości składników.
Karta win liczy blisko 100 wyselekcjonowanych pozycji z całego winiarskiego świata.
Lokalizacja
loading
Galeria





Dodatkowe udogodnienia
- Bezprzewodowy internet
- Danie wegetariańskie
- Dobre miejsce na spotkanie biznesowe
- Klimatyzacja
- Menu dla dzieci
- Możliwość rezerwacji stolika
- Można płacić kartą
- Można łatwo zaparkować
Opinie