Opis
„Pod Gigantami” - tam gdzie splata się historia, tradycja i sztuka kulinarna
Elegancja, dyskrecja i spokój, wędrówka w czasie i w klimatach. Wyrafinowana lekka kuchnia polska, nowoczesna zaskakująca fancuska i subtelne, wysmakowane Fusion, pomiędzy nimi Rekomendacja MICHELIN Guides z czterema widelcami nobilituje i zobowiązuje…
Restauracja Pod Gigantami, bo o niej mowa powstała w 2005 roku.
W pięknie utrzymanych, autentycznych wnętrzach, gdzie do dziś zachowały się osiemnastowieczne parkiety i supraporty, można nacieszyć nie tylko oko, ale i kubki smakowe. „Pod Gigantami” przygotowywuje się dania wykwintne kładąc nacisk na smak, jakość i ładną prezentację.
Gościliśmy wielu koronowanych głów, przywódców Państw i rządów. Do najznakomitszych gości należą; Książe Hiszpanii Felipe i Letizia Ortiz, Książe Jordanii, Ambasadorowie Korpusu Dyplomatycznego, Prezydenci i Premierowie Państw czego dowodem są liczne wpisy do restauracyjnej Księgi Honorowej.
Lokalizacja
loading
Galeria




Dodatkowe udogodnienia
- Bezprzewodowy internet
- Dobre miejsce na spotkanie biznesowe
- Klimatyzacja
- Możliwość rezerwacji stolika
- Można płacić kartą
- Obsługa imprez zamkniętych
Opinie