Opis
Otwarta w październiku 2014r. W kuchni wykorzystywane są smaki świeżych produktów regionalnych. Najmłodsi znajdą tu dla siebie specjalne dania. W menu mistrzowskie połączenie nowoczesności i tradycji. W tym duchu utrzymany jest także wystrój wnętrza. Hotel wraz z restauracją usytuowany jest bardzo malowniczo, kilkaset metrów od szerokiej plaży. Miłośnicy aktywnego wypoczynku z pewnością docenią bogactwo pobliskich lasów i morza.
Jak na ekskluzywną restaurację przystało, posiłek rozpoczyna się od amuse-bouche. Dobrym otwarciem jest tatar z jelenia. To bodaj najpyszniejsze tatarowe mięso zestawiono z anchois, dużym kaparem, żółtkiem i grzybkami. Idąc tropem rzadziej spotykanych mięs, trzeba zahaczyć o perliczkę. Podają tutaj pierś z perliczki z endemiczną odmianą pszenicy. Delikatnemu
mięsu towarzyszą chrupiące młode warzywa oraz piana z młodego jęczmienia. Olśnieniem jest prosty, ale znakomicie wyważony smakowo deser z białej czekolady i karmelu jałowcowego.
Lokalizacja
loading
Galeria




Dodatkowe udogodnienia
- Bezprzewodowy internet
- Danie wegetariańskie
- Dobre miejsce na spotkanie biznesowe
- Klimatyzacja
- Menu dla dzieci
- Możliwość rezerwacji stolika
- Można płacić kartą
- Można łatwo zaparkować
- Ogródek letni
- Udogodnienia dla niepełnosprawnych
Reviews
Listing Reviews
Dodaj ocenę i napisz opinię
Napisz do nas