Opis
Restauracja Pałacowa Hotelu Anders mieści się w stylowych wnętrzach przedwojennego pałacu. Szczególną popularnością wśród Gości cieszy się letni taras z przepięknym widokiem na jezioro. W Restauracji Pałacowej Hotelu Anders czekają na Gości wyjątkowe potrawy. Utytułowany Szef Kuchni, Dariusz Struciński sprosta najbardziej wyrafinowanym gustom. Unoszący się w powietrzu aromat dań kuchni polskiej i europejskiej, wyostrza smak, nęci podniebienia. Obok standardowej karty dań, Restauracja Pałacowa oferuje kartę specjalną z daniami SPA oraz menu przygotowane z myślą o najmłodszych Gościach. Na kuchnię hotelu Anders składają się nowoczesne kompozycje potraw, ale i te nawiązujące do historii miejsca. Otaczająca hotel zielona przestrzeń skłania ku zdrowemu odżywianiu. Szczególne miejsce na talerzach zajmują tu ryby. Łosoś podwędzany na jabłoni podany z risotto z pęczaku z gruszką, pieczoną cukinią i sosem z kiszonych ogórków to specjalność szefa kuchni. Świeże warzywa i owoce trafiające na restauracyjne stoły pochodzą od pobliskich rolników, ryby są bogactwem tutejszych jezior. Kuchnia hotelu Anders to zdrowe jedzenie oparte o regionalne produkty, potrawy, których trzeba skosztować.
Lokalizacja
loading
Galeria




Dodatkowe udogodnienia
- Bezprzewodowy internet
- Klimatyzacja
- Menu dla dzieci
- Można płacić kartą
- Można łatwo zaparkować
- Udogodnienia dla niepełnosprawnych
Reviews