Opis
Bogate menu zadowoli najbardziej wymagających gości. Odpowiedni dobór wina z hotelowej winoteki uczyni restaurację ulubionym miejscem spotkań. Szef Kuchni – Artur Szymański to uczestnik i laureat konkursów kulinarnych, ukończył staż w Institucie Paula Bocusea w Lyonie, pracował i zdobywał doświadczenie w renomowanych restauracjach i hotelach *** i ***** gwiazdkowych. Jako pierwszy w Polsce otrzymał rekomendację organizacji Slow Food. Artur przygotował menu, oparte na naturalnych produktach, tradycyjnej kuchni polskiej i nowoczesnej kuchni. Gościnność i wyszukany smak wyróżniają naszą restaurację i sprawiają że każdy posiłek jest wyjątkowy.
Lokalizacja
loading
Galeria




Dodatkowe udogodnienia
- Bezprzewodowy internet
- Klimatyzacja
- Menu dla dzieci
- Można płacić kartą
- Można łatwo zaparkować
- Udogodnienia dla niepełnosprawnych
Reviews
Listing Reviews
Dodaj ocenę i napisz opinię
Napisz do nas