Opis
Esencja nadmorskiego stylu na talerzu
Odwiedzając kołobrzeską restaurację Arté możesz wybrać się w kulinarną podróż po wykwintnej krainie smaków, w której przewodnikiem jest szef Rafał Drurka.
Osoby ceniące dobrą kuchnię oraz spragnione wypoczynku w pięknych wnętrzach doświadczą kołobrzeskiego Diune Hotel***** & Resort wszystkimi swoimi zmysłami. A najważniejszym z nich jest smak. Utalentowany szef kuchni hotelu zmienia kartę 2 razy w roku i niezmiennie zaskakuje nową paletą kulinarnych barw. Niezmienną pozycją w ofercie jest rosół z gęsi długo gotowany. To znakomite tradycyjne danie z wyjątkowymi pierożkami, faszerowanymi pieczoną i gotowaną gęsiną, odpowiednio przyprawione tradycyjnymi ziołami kuchni polskiej. Łącząca się z restauracją kawiarnia Arté to nieśpieszne miejsce, gdzie przy filiżance aromatycznej kawy i słodkim deserze, w wygodnym fotelu można delektować się sztuką wypoczynku.
Doskonałym uatrakcyjnianiem oferty kulinarnej jest własny miód z pasiek znajdujących się na dachu hotelu, który jest wykorzystywany do dań serwowanych w restauracjach.
Godziny otwarcia: 13:00–23:00
Lokalizacja
loading
Galeria





Dodatkowe udogodnienia
- Bezprzewodowy internet
- Dobre miejsce na spotkanie biznesowe
- Dostawa na telefon
- Klimatyzacja
- Menu dla dzieci
- Możliwość rezerwacji stolika
- Można płacić kartą
- Można łatwo zaparkować
- Udogodnienia dla niepełnosprawnych
Reviews
Listing Reviews
Dodaj ocenę i napisz opinię
Napisz do nas