Opis
Nic tak nie potęguje doznań smakowych jak piękne otoczenie z widokiem na morze…. W eleganckiej restauracji w nowoczesnej jasnej aranżacji przez cały rok poza sezonem letnim serwowane są posiłki dla gości. Jest to idealne miejsce na organizację przyjęć i bankietów do 120 osób. W pięknie urządzonych jasnych wnętrzach, goście mogą poczuć niezapomnianą atmosferę nadmorskiego kurortu pełnego luksusu i morskiej harmonii. Walory smakowe posiłków serwowanych w Hotelu Bryza z pewnością na długo pozostają w pamięci Gości. Serwowane są dania kuchni polskiej, europejskiej, ale również potrawy rodem z dalekiego Wschodu. Dzięki bliskości morza oczywiście nie może zabraknąć w menu specjałów ze świeżych ryb i owoców morza, które stanowią chyba najpopularniejszą pozycję w menu. Dania przygotowywane są tylko z najświeższych produktów, często dostosowanych do pory roku. Doznania smakowe wzmacnia niepowtarzalne otoczenie wśród nadmorskiej natury, szum fal, sprawiając, że pobyt w Hotelu Bryza nad samym morzem to niezapomniana uczta dla zmysłów. Największe atuty hotelowej kuchni prowadzonej pod okiem Andrzeja Bałdygi to przede wszystkim świeżość i jakość, ale również kreatywność i kulinarna frywolność w łączeniu ze sobą pozornie nie pasujących smaków.
Lokalizacja
loading
Galeria




Dodatkowe udogodnienia
Reviews
Listing Reviews
Dodaj ocenę i napisz opinię
Napisz do nas